Preporuči nam developera i nudimo ti vrijednu nagradu!

Bit ćemo vrlo kratki: Ispuni formular dolje na stranici, pomogni nam proširiti naš brzorastući developerski tim i nagradit ćemo te novčanim iznosom koji može dosegnuti i do 10.000kn neto!

Mi smo Serengeti, hrvatska kompanija sa sjedištem u Zagrebu ali većina našeg tržišta je u zapadnoj Europi. Bavimo se razvojem kompleksnih enterprise poslovnih aplikacija za korisnike po Team Extension modelu. To znači da naši projektni i programski timovi usko surađuju sa timovima korisnika te djeluju kao njegov produžetak.

Kao što vidiš, naša najveća vrijednost, snaga i proizvod jesu naši developeri

Kod nas nema birokracije, development nam je core business, u inozemstvu dobivamo izazovne projekte te je mogućnost osobnog učenja i poslovnog napredovanja ogromna.

Uz kompetitivne plaće nudimo ugodnu radnu atmosferu, otvorenu komunikaciju, sportska i zabavna „bondanja“ te stavljamo naglasak na odličan balans poslovnog i privatnog života. 

Tražimo developere u slijedećim tehnologijama (Java, .NET, C++, PL/SQL) i DevOps metodologiji. Kandidat treba imati minimalno jednu godinu praktičnog radnog iskustva kako bi bio kvalificiran za preporuku.

A sad, prijavi svoju prijateljicu ili prijatelja developera!

Prije nego stisneš “Prijavi”, pročitaj pravila natječaja za preporuke:

Nakon što kandidat uspješno odradi prvih 6 mjeseci u Serengetiju, novčana nagrada za preporuku iznosi
• 3.000 kn neto za junior poziciju (1-2 godine relevantnog programerskog iskustva)
• 6.000 kn neto za mid level poziciju (2-5 godina relevantnog programerskog iskustva)
• 10.000 kn neto za senior poziciju (preko 5 godina relevantnog programerskog iskustva).
Nagrada za preporuke ne isplaćuje se ukoliko se kandidat već ranije sam prijavio za posao kod nas, odbio ga nakon što je prošao selekcijski postupak ili ako je u tijeku selekcijski postupak za njega. Ukoliko odgovaraš gore navedenim kriterijima, u roku od 15 radnih dana od trenutka predaje preporuke, naš HR odjel će te kontaktirati sa povratnom informacijom. Važno: Ne možeš preporučiti ili prijaviti sam/sama sebe.

Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja, slobodno kontaktiraj naše kolege iz HR odjela:

Lovro Knežević lovro.knezevic@serengetitech.com 

Petra Novak petra.novak@serengetitech.com

 

Serengeti d.o.o. , Črnomerec 29, HR – 10 000 Zagreb, Croatia 
P: +385 (0) 1 3706 047 , F: +385 (0) 1 3706 048 , e-mail: info@serengetitech.com